Værftet er et indendørs legeland, en skaterhal og en cafe på Nexø Havn

Se reportage om Værtet her

 

HISTORIEN BAG VÆRFTET

 
1999
 
Skaterhallen er startet tilbage i 1999 af en gruppe unge drenge der manglede et sted at hænge ud, skate og dele liv med andre unge i en cool men tryg kontekst. Behovene har med tiden ændret sig. Unge drenge bliver til voksne mænd der selv får børn. Mange nye mennesker er kommet til og har hjulpet til gennem årene.
 
2014
 
I 2014 kom legelandet og cafeen til, og med dette et brændende ønske om at blive en mere solid platform for kirkeligt og socialt arbejde i lokalområdet. Med etableringen af legelandet og cafeen har også fulgt mange nye frivillige. Alle tiltag i Værftet er opbygget af frivillige kræfter og den lokale opbakning er fantastisk!
 
FORENINGEN VÆRFTET
 
Værftet er stiftet som en forening, og er ledet af en frivillig bestyrelse. Værftets drift koordineres af bestyrelsen samt en deltidsansat medarbejder. Værftet drives not-for-profit, og al overskud går til at vedligeholde og videreudvikle Værftet.
 
AKTIVITETER
 
Alle aktiviteter i Værftet iværksættes ud fra indkomne ønsker og ideer fra vores medlemmer, og gennemføres ligeledes af frivillige i det omfang det er muligt. På nuværende tidspunkt driver Værftet både børne- og teenarbejde, værksteder med skating og musik, skaterskole, cafe for flygtninge, events for børn og unge og meget mere, ud over den almindelige åbningstid.
 
MEDLEMSKAB
 
Man kan tegne medlemskab i Værftet, hvis man er mellem 0-29 år. Som medlem i Værftet bliver man også automatisk medlem af Youth For Christ (YFC). Medlemskab følger kalenderåret og koster 100 kr.
 
Som medlem kan man gratis deltage i Værftets klubaktiviteter som J-Kidz (5-9 årige), Rock Solid (10-13 årige) og J-Way (14-16 årige) samt i ugentlige værksteder. Som medlem (eller forælder til medlem) har man til enhver tid mulighed for at komme med input til hvilke aktiviteter der skal tilbydes i Værftet. Endelig får man billigere adgang til Værftet i løbet af året, og man får en sej Værftet t-shirt med i købet.
 
VIL DU I KONTAKT MED OS?
 
Ønsker du at henvende dig til Værftets bestyrelse, kan du kontakte bestyrelsesmedlem Mikkel Kofoed Pedersen på tlf. 40197313.
 
Ønsker du at få kontakt med en ansat medarbejder, kan du henvende dig til Dorthe på tlf. 22749161 eller ved at skrive her på siden.
 
Du kan også til enhver tid komme med dit input til de frivillige, der passer Værftets cafe.